#114 DUKAN – Etapa 2: Croaziera

114        Trei luni și 24 de zile de dieta Dukan. Mai mult sau mai putin. De aproximativ o luna sunt la un regim personalizat. Asta este felul meu frumos de a spune ca sunt încă la regim, dar ca nu îl mai țin foarte strict. Am mâncat în plus dulciuri, fructe, pâine, grăsimi și cam tot ce mi-a căzut în mana. Dar totuși nu am renunțat la regim, cantitățile au fost mici si fac în continuare multa mișcare. De slăbit nu poate fi vorba în situația asta, dar din fericire nici de îngrășat, greutatea mea este fixa undeva pe la 110 kg.

Înainte sa ma judecați, as vrea sa va zic ca aceasta pauza a fost planificat. Scopul ei a fost sa fac un nou set de analize care sa nu fie falsificate de nivelul mare de proteine din regimul Dukan. Rezultatele au venit ieri și sunt foarte bune. Asa ca de ieri sunt din nou la regim. Sper ca în următoarele trei luni sa recuperez timpul pierdut și sa ajung la greutatea planificata.

Oricum, faptul ca pe cântar nu se vede nici o schimbare, nu înseamna ca nici la haine nu se vede nici o schimbare. Astăzi ma pregătesc sa dau o noua gaura în curea. Înseamna încă 2 cm în minus la talie. Teoria mea este ca totuși am slăbit în aceasta perioada, dar ca din cauza antrenamentului intens de la Kickboxing am o creștere de masa musculara care compensează diminuarea sacului de grăsime pe care îl car după mine.

De ieri sunt din nou la vechiul meniu: pui, peste afumat, conserve de ton, oua iaurt 0% și tarate de ovăz.

2 gânduri despre &8222;#114 DUKAN – Etapa 2: Croaziera&8221;

  1. La fel cum ai zis si tu – si eu il „personalizez” zilnic: ba cu un pumn de migdale, ba cu 3 fornetti de la o colega – dupa „necesitati” si vad ca merge binsor in continuare. Adica nu bulversez cantarul nici in jos dar cu siguranta nici nu-l fac sa urce – ceea ce este bine zic eu. Eu sunt de ieri la „clean dukan” dar nu pentru ca mi-am propus – ci pentru ca n-am avut chef sa variez cu nimic. Dar ai sa observi ca dupa „pauzele” de genul acesta in care ai variat – procesul de slabire va fi, mai ales la inceput, mai accelerat. Doctorul laslau numeste pauzele astea „incarcare” de carbohidrati – asa ca dupa „socul” acesta, revenirea la o alimentatie preponderent proteica se va transpune in rezultate mai clare. Si deasemenea ai mai scapat de cateva frustrari/pofte alimentare – deci e win-win situation – asa ca n-ai absolut niciun motiv sa te simti in vreun fel descurajat. Asa ca spor in continuare si ramane sa ne vedem pe la sfarsitul verii sa sarbatorim izbanda 😀

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu